pirmdiena, 2014. gada 20. janvāris

Katra 5. kliente saņems 50% atlaidi sejas kopšanas procedūrai ar Matis!



 Trīs nedēļu garumā no 22.janvāra katra piektā kliente, kura apmeklē kādu no pakalpojumiem mūsu estētiskās kosmetaloģijas kabinetā saņems kuponu ar 50% atlaidi jaunai sejas procedūrai no Matis Reponse Jeunesse sērijas!


Procedūra:

  • Demakijāža
Pirmais būtiskais solis, lai sagatavotu ādu ir kosmētikas noņemšana un  attīrīšana no netīrumiem ar vienu vienkāršu kustību. Āda kļūst tīra, maiga un svaiga.
  • Sejas attīrīšana ar mikrogranulu un enzīmu pīlingu
Pīlings, kas iekļauj sevī divas darbības – mehānisko un enzīmu. Tas ļauj ļoti efektīvi noņemt atmirušās šūnas un atgriež sejas ādai tās maigumu un veselīgu krasu, kā arī sagatavo nākamajām procedūrām.
  • Sejas un dekoltē zonas apstrāde ar Ultraskaņu +Bezmaksas gēls ar mikrokolagēnu un hialuronskābi
Sastāvā esošā alveja efektīvi mitrina un dziedē brūcītes, mikrokologēns uzlabo ādas elastību, bet hialuronskābe nodrošina ādai nepieciešamo mitruma balansu vēl ilgi pēc procedūras.
  • Sejas maska
Krēmveida maska visiem dehidratētas ādas tipiem. Aktīvie ingridenti atjaunoūdens rezerves ādā. Āda atgūst veselīgu krāsu, kļūst mitrināta. Atjauno dehidratētas krunciņas 10 minūtēs.
  • Sejas krēms
Ziemai vispiemērotākais Climatis krēms, kurš atjauno ādai aizsargplēvīti, radot īstu vairogu pret termālo šoku. Intensīvi aizsargā ādu pret nelabvēlīgajiem laikapstākļiem (vējš, sals, sausums).

Procedūras cena: (18EUR pamatprocedūra + 8EUR ultraskaņa + Bezmaksas gēls! =26EUR)

***
Ja esi ieguvusi/is kuponu, tad par šo procedūru maksā vien 13EUR!



MITRINA, BARO, PIEPILDA AR SKĀBEKLI, AIZSARGĀ,
ATJAUNO!

Līnija, kas speciāli izstrādāta pirmo novecošanās pazīmju novēršanai, tā ir ādas kopšanas līnija, kas palīdz novērst grumbu un mīmisko krunciņu rašanos.

AKTĪVO SASTĀVDAĻU IEDARBĪBA:

Pret novecošanas komplekss, kas balstīts uz šūnu apmaiņu. Šūnu apmaiņas procesā būtiskākais ir saglabāt ādas balansu. Šūnas apmaiņas rezultātā palēninās ādas novecošanas procesi dabiskā veidā.
            Keratinocīti ir epidermas slāņa « antenas » . Tie uztver signālus no ārpuses un nodod tos fibroblastiem, kuri ir «  ražošanas rūpnīca » ādas pamatelementiem : kolagēnam un elastīnam.
         
MATIS KRĒMI ir fizioloģiskie starpnieki, kuri spēj integrēt dabiskos procesus epidermas slānī.
            Kā starpnieki MATIS KRĒMI sūta signālus keratinocītiem un tādā veidā atjaunojās šūnu apmaiņas procesi, kā arī tiek stimulētas šūnu enerģijas rezerves. Tādā veidā āda atjaunojās dabīgā veidā un sintezē nepieciešamos struktūrelementus.

Ekskluzīvs MATIS komplekss Age Reverse iedarbojas uz ādas ar trīskāršu iedarbību:
·        Atjauno efektīvus šūnu apmaiņas procesus,
·        Uzlabo epidermālo un termālo aktivitāti,
·        Stimulē šūnu atjaunošanos.

Age Reverse komplekss sastāv no diviem augu izcelsmes peptīdiem (sojas).
Un vel vienas daļas, kas veicina šūnu apmaiņas procesu, kura sastāv no :
·        « MODULENE » biopeptīds, kas samazina pārmērīgo ādas jūtīgumu uz kaitīgo apkārtējās vides kairinājumu – kavē toksīnu izdalīšanos un mazina iekaisuma un alerģijas reakcijas.
·        « IEL » biopeptīds, elastāzes inhibitors, kurš saglabā ādas stingrumu un tvirtumu, novērš elastīgo šķiedru sabrukšanu un uzlabo ādas struktūru. Kā arī aizkavē novecošanas procesus, stimulē mikrocirkulāciju, reģenerē kapilāru tīklu, tādejādi nodrošinot vienreizēju ādas mitrināšanu.

ASC III: tas ir peptīds, kuram ir liela nozīme kolagēna tipa III veidošanā.

MIMOSA TENUIFLORA: tas ir koks no Meksikas, kura mizām piemīt spēcīgas atjaunojošās īpašības. Cīnās pret brīvajiem radikāļiem. Tādā veidā aizkavē ādas priekšlaicīgu novecošanos un grumbu veidošanos.


Kupons derīgs 3 mēnešus, to izmantot iespēja ir pirmdienās un piektdienās pēc iepriekšēja pieraksta pie Kosmetoloģes Veronikas Karpenko.

Pieteikšanās zvanot: 28361686



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru