pirmdiena, 2014. gada 20. janvāris

Mezoterapija Tavas ādas skaistumam un veselībai!

Mezoterapija ir unikāla un efektīva ādas atjaunošanas metode. Ar maziem dūrieniņiem ādā, organismam tiek sūtīta informācija par atjaunošanos, tā rezutātā pēc 8 nedēļām ir novērojama ādas elastības uzlabošanās no 2-10x! Mezoterapijai nav vecuma ierobežojumu, ar to iespējams lieliski cīnīties arī ar pēcakni, izlīdzināt ādu, krasi samazināt rētas, likvidēt pigmentācijas plankumus, utt.




Procedūru cena ar automātisko adatu sistēmu Meso-Pen -
 40 EUR + serums (vitamīnu komplekss) 5-15 EUR, Hialuronskābes ievadīšana var krasi atšķirties no vitamīnu serumu cenas, tas atkarīgs no hialuronskabes koncentrācijas un izmantotā daudzuma 15-50 EUR
Vienreiz lietojamā adatu kartridža cena ir iekļauta procedūras pamatcenā!


Tikai līdz 01.05.2014 Moso-Pen procedūra 25 EUR + serums!

PROCEDŪRA:

•Demakijāža
•Enzīmu pīlings + "Roll Strech" sejas masāža
•Ādas apstrāde ar dezinfekcijas līdzekli*
•mezoterapija ar Meso-Pen
•Vitamīnu vai to kompleksa uzklāšana**
•Sejas maska ar Hialuronskābi
•Sejas krēms ar Hialuronskābi.

Pirmajā dienā pēc procedūras iespējams viegls apsārtums, nākamajā dienā var likt vieglu meikapu, tomēr ādas reakcija var būt dažāda, individuāla. Nākamajā dienā iespējami apsārtuši, viegli sūrstoši vaigi, maza tūska acu zonā, pēc aknes seruma lietošanas, iespējams, ka izmetas vairāk pumpiņu, jo sastāvā esošais A vitamīns, jeb retinols caur saasinājumu efektīvi ārstē.

*dezinfekcijai tiek izmantots Kodan līdzeklis, kurš paredzēts ādas apstrādei pirms operācijām, katetrizācijas, asins un ādas paraugu noņemšanas, biopsijas, punkcijām, brūču un šuvju apstrādei.

**ar vitamīnu un serumu iedarbību variet iepazīties lapā Mezoterapija, sadaļā Vitamīnu kompleksi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru